G-loop

 
Ook dit jaar willen we mensen met een verstandelijke beperking de gelegenheid bieden om aan de loopsport deel te nemen. De G-loop is kleinschalig en vindt plaats in een ontspannen, gezellige sfeer op de atletiekbaan van AV Fivelstreek.


Wat is de uitdaging
Je kunt 20 minuten lang, op eigen tempo, over de atletiekbaan rennen. Na afloop ontvang je een certificaat met daarop de gelopen afstand. Deelname is GRATIS en als beloning krijg je ook nog eens een functioneel hardloop T-shirt cadeau.


Doelgroep
Ben je 8 jaar of ouder, wil je graag eens meedoen aan een echte hardloopwedstrijd en heb je een verstandelijke beperking? Dan is de G-loop op zondag 28 oktober vast iets voor jou! Mensen met een verstandelijke beperking, die verkeersveilig zijn, kunnen er ook voor kiezen om deel te nemen aan de recreantenloop van de Zeemijlenloop.


Inschrijven

Vraag even aan je ouders of begeleider(s) of je mag meedoen; zij kunnen jou dan inschrijven via deze website. Voor inschrijven is mogelijk t/m donderdag 17 oktober. 

Na- inschrijving is ook mogelijk. Op de dag zelf -zondag 27 oktober- kan er nog tussen 10.30 en 11.30 uur ingeschreven worden!Zeemijlenloop Delfzijl

Welkom op de website van de Zeemijlenloop Delfzijl. Een uniek hardloopevenement in Delfzijl op zondag 28 oktober 2018 georganiseerd door Atletiekvereniging Fivelstreek.

Contact

Organisatie

Laatste Tweet

Volg ons