Peuter- en Kidsrun

HOU JIJ OOK ZO VAN HARDLOPEN?

DAT KOMT GOED UIT!AV Fivelstreek uit Delfzijl nodigt alle jongens en meisjes vanaf 4 tot en met 12 jaar uit om samen op de atletiekbaan van AV Fivelstreek een prachtige prestatie neer te zetten. Als je nog geen 4 bent, kan je mee doen aan de peuterrun.

Hardlopen is leuk, je doet het samen met je ouders of vriendjes of bijvoorbeeld bij de voetbal. Nu kun je eens meedoen aan een echte hardloopwedstrijd, samen met vriendjes of klasgenoten. Doe je met de peuterrun mee, dan loop je samen met je papa, mama, opa, oma, oom of tante. Je krijgt zelfs een officieel startnummer en na afloop een leuke herinnering!

Het plezier van samen hardlopen staat voorop, je hoeft dus niet super sportief te zijn of heel hard te hebben getraind om mee te kunnen doen. En door de verschillende leeftijdscategorieën loopt niet iedereen door elkaar en kan een ieder goed zijn of haar positie bepalen.

De peuter- en kidsrun wordt dit jaar gesponsord door

  AMASUS Shipping B.V. DelfzijlWIE & WAT 

Leeftijd 2 t/m 12 jaar.       
Afhankelijk van de leeftijd wordt er 100, 200, 400 of 800 meter gerend.

WAAR
Om 12.10 uur is de start van de Kidsrun. De run vindt plaats in een ontspannen, gezellige sfeer op de atletiekbaan van AV Fivelstreek (Burgemeester Boeremalaan 3) te Delfzijl.

HOE
Volg het inschrijf stappenplan hieronder en wie weet zien wij jou binnenkort aan de start! 

Stap 1 Vraag aan je ouders of je mag meedoen.

Stap 2 Druk op onderstaande inschrijf button en schrijf je met behulp van je ouders in.
    Vul alle gegevens in en druk op verzenden. Doe dit zo snel mogelijk!OPM: bij het invullen van het opgave formulier wordt, ondanks dat de kids run gratis is, toch om een rekening nummer gevraagd. Dit is voor eventuele donatie aan het goede doel.

Stap 3 Controleer nog even of je de automatische e-mailbevestiging ontvangt, dit kan enkele minuten duren. In de bevestiging vind je praktische informatie.

Stap 4 Jouw startnummer kan op de dag zelf (zondag 27 oktober) opgehaald worden bij het wedstrijdsecretariaat (tijdelijk ingerichte accommodatie vlakbij het clubgebouw van AF Fivelstreek en de start).

Stap 5 Maak het startnummer vast aan de voorkant van je T-shirt.

Stap 6 Start op zondag 27 oktober in jouw leeftijdsgroep en doe je best!

Stap 7 Na de finish ontvangen de 3 snelste lopers per categorie een prijs.

HERINNERING

Maar je inspanning is niet voor niets, naast een heleboel plezier krijgt iedereen sowieso een mooie herinnering mee naar huis!

Voorinschrijven is mogelijk t/m 17 oktober. Na-inschrijven op 27 oktober (wedstrijddag) is mogelijk van 10:30 tot 11:30 uur. Deelname is GRATIS.
Zeemijlenloop Delfzijl

Welkom op de website van de Zeemijlenloop Delfzijl. Een uniek hardloopevenement in Delfzijl op zondag 28 oktober 2018 georganiseerd door Atletiekvereniging Fivelstreek.

Contact

Organisatie

Laatste Tweet

Volg ons