Wandelen

Mensen in beweging krijgen. Dat is wat de Zeemijlenloop Delfzijl wil. Is hardlopen nog te hoog gegrepen of is hardlopen verleden tijd? Dan is wandelen een leuke sport om te doen. We zien steeds meer mensen die aan het wandelen zijn en daar spelen we natuurlijk graag op in. 

Al enkele editie is wandelen een onderdeel van de Zeemijlenloop.  Samen met de hardlopers leggen jullie de 3 zeemijlen af. De 3 zeemijlenloop is 5,5 km en is voor iedere wandelaar te doen. Tijd is er voldoende. De start is om 14.30 uur, tegelijkertijd met de hardlopers en de laatste loper komt meestal iets over vieren binnen.

De wandelaars zijn spekkoper en genieten nog meer van de Zeemijlenloop. Je ziet de hele stoet deelnemers vertrekken en verlaten als de staart van het deelnemersveld het Sportpark Centrum. De speaker en de toeschouwer moedigen je aan om de 5,5 km te volbrengen! Je beleeft alles mee en geniet ondertussen van mensen die ook aan het sporten zijn en van de mooie plekjes van Delfzijl. Net zoals de andere deelnemers krijgen jullie ook een mooi aandenken. Voor jou ligt ook het mooie shirt klaar, zodat je kan laten zien dat je ook de Zeemijlenloop Delfzijl hebt gelopen!

Deelname aan het wandelen kost slecht € 5,--. Daarvoor krijg je naast een shirt en een startnummer een onvergetelijke dag. 

Aanmelden kan op de dag zelf -zondag 27 oktober- tussen 10.30 en 13.45 uur of via onderstaande link:

Zeemijlenloop Delfzijl

Welkom op de website van de Zeemijlenloop Delfzijl. Een uniek hardloopevenement in Delfzijl op zondag 28 oktober 2018 georganiseerd door Atletiekvereniging Fivelstreek.

Contact

Organisatie

Laatste Tweet

Volg ons