Wedstrijd- en recreantenloop

Wedstrijdloop

Vind je het leuk om de strijd aan te gaan met een groep echte wedstrijdlopers? Ben jij een ervaren loper en word je graag uitgedaagd? Meld je dan aan voor de wedstrijdloop over 6 zeemijlen!

Deelnemers aan de wedstrijdloop starten vooraan en zijn herkenbaar aan de gekleurde stickers op het startnummer.

Voor de snelste deelnemers zijn er mooie prijzen (per leeftijdscategorie) te verdienen. Bovendien is er een klassement voor de snelste Delfzijlster. En ook is er een prijs te verdienen voor het verbeteren van het parcoursrecord.


De categorieen zijn: 


MSen, M30, M40, M50, M60
VSen, V30, V40, V50, V60

Bij voldoende deelname zijn voor de nummer 1 t/m 3 per categorie prijzen te winnen. De prijzen bestaan onder andere uit een beker en een geldbedrag. Zie hiervoor het wedstrijdreglement en de informatie op de website. Uiteraard is er ook een geldbedrag verbonden aan het verbeteren van het parcoursrecord. Voor de mannen is dit 35:43 (Geart Jorritsma in 2017), bij de vrouwen 39:20 (Jessica Oosterloo in 2016).

Ook voor de snelste, zowel mannelijke als vrouwelijke, Delfzijlster is een prijs te winnen. Een reden des te meer om je in te schrijven voor de wedstrijdloop en de kans om je vanaf 27 oktober a.s. een jaar lang de snelste Delfzijlster te mogen noemen!

Elke deelnemer aan de wedstrijdloop legt een afstand van 6 zeemijlen (11,1 km) af.

Recreatieve loop


Je bent enthousiast en wilt graag meedoen aan een hardloopevenement? Schrijf je dan in voor de recreantenloop. 

De recreantenloop is, gezien de keuze qua afstand, uitermate geschikt voor de beginnende- of recreatieve hardloper. Je kunt ervoor kiezen om 3 of 6 zeemijlen door de prachtige havenstad Delfzijl te lopen.Alle deelnemers ontvangen een functioneel hardloop T-shirt van de organisatie.
 

Inschrijven wedstrijd en recreantenloop

Het werkt bijna magisch; je schrijft je in voor een hardloopwedstrijd, in dit geval de Zeemijlenloop Delfzijl en zie daar: Je wordt minstens tien keer gemotiveerder om te gaan hardlopen, harder te lopen en misschien zelfs wel getriggerd om het aantal kilometers te vergroten!  Voor-inschrijven is mogelijk t/m 17 oktober. Na-inschrijven op 27 oktober (wedstrijddag) is mogelijk van 10:30 tot 13:45 uur.


Voor-inschrijving recreanten- en wedstrijdloop € 11,-*
Na-inschrijving recreanten- en wedstrijdloop € 12,- *

(* leden van de Atletiekunie krijgen € 1,- korting)

 

Tijdregistratie

Tijdregistratie vindt plaats via een chip in het startnummer.


Zeemijlenloop Delfzijl

Welkom op de website van de Zeemijlenloop Delfzijl. Een uniek hardloopevenement in Delfzijl op zondag 28 oktober 2018 georganiseerd door Atletiekvereniging Fivelstreek.

Contact

Organisatie

Laatste Tweet

Volg ons