Beste deelnemer Zeemijlenloop 2018,

Beste deelnemer Zeemijlenloop 2018,

De Zeemijlenloop Delfzijl 2018 was met meer dan 1000 deelnemers sportief gezien een geslaagd evenement. Het was prima weer om 3 of 6 zeemijlen door Delfzijl te lopen. We hebben dan ook veel leuke en positieve reacties gehad van de deelnemers. 

Helaas bleek na afloop dat het tijdregistratiesysteem, verzorgd door een externe partij (MySports), ons behoorlijk in de steek heeft gelaten. Zo waren de uitslagen van de wedstrijd niet tijdig beschikbaar voor de prijsuitreiking en stonden alle uitslagen pas maandagmiddag op Uitslagen.nl. Toen bleek ook nog eens dat de uitslagen niet compleet en niet juist waren en dat de uitslagen van de recreanten niet waren gerangschikt op netto tijden, maar op bruto tijden. Dit is inmiddels aangepast en vanaf  woensdagmiddag staan de juiste uitslagen op Uitslagen.nl. 

We weten dat deelnemers graag zo kort mogelijk na de loop hun tijd willen weten. Daarom was ons streven de uitslagen zondagavond op onze website te plaatsen. Dat is ons, tot onze grote spijt, duidelijk niet gelukt. We bieden hiervoor onze welgemeende excuses aan. 

We zullen maatregelen nemen om te voorkomen dat missers als deze in de toekomst weer kunnen gebeuren. De volgende editie van de Zeemijlenloop Delfzijl vindt plaats op zondag 27 oktober 2019 en we hopen dat je dan ook weer zult deelnemen.  

 

Met sportieve groet,

Organisatie Zeemijlenloop Delfzijl


Zeemijlenloop Delfzijl

Welkom op de website van de Zeemijlenloop Delfzijl. Een uniek hardloopevenement in Delfzijl op zondag 28 oktober 2018 georganiseerd door Atletiekvereniging Fivelstreek.

Contact

Organisatie

Laatste Tweet

Volg ons