Inschrijving geopend

De inschrijving van de Zeemijlenloop Delfzijl is geopend. Het hardloopevenement heeft een nieuwe website met een leuke campagne en voor degenen die zich voorinschrijven is er een wel hele leuke actie.
“De voorinschrijving is nu echt geopend,” vertelt Mark Giesolf van de Zeemijlenloop Delfzijl. “Het is elk jaar weer het moment waarop we merken dat het evenement dichterbij komt. Voordat je het weet is het zondag 27 oktober en staan er vele hardlopers en wandelaars aan de start op het Sportpark Centrum in Delfzijl. Voor de inschrijving is een goede website belangrijk. Hoewel de vorige website voldeed, was deze al 8 jaar oud. Dat is op het gebied van ICT heel oud. Tijd voor vernieuwing dus.”

 

 

“We hebben een nieuw ontwerp gemaakt en zijn ook op marketinggebied aan de slag geweest,” weet Gert de Groot van Landstra & De Groot in Appingedam. “Het is belangrijk dat je als bedrijf of evenement onderscheidend en vernieuwend bent. Daardoor blijf je aantrekkelijk. Je doelgroep moet zich kunnen identificeren met je evenement. Daarom hebben we de buurman-campagne bedacht. Bijna iedereen heeft een buurman. Daag je buurman uit! Hoe leuk is het om samen met je buurman de Zeemijlenloop Delfzijl te rennen. Ik heb tegen de Zeemijlenloop gezegd: ‘Jullie moeten mij zover krijgen om de Zeemijlenloop te gaan rennen.’ “Deze uitdaging hebben we aangenomen,” vervolgt Giesolf. “De Zeemijlenloop kenmerkt zich door de breedtesport. Het deelnemersveld is heel breed en omvat zowel peuters, kinderen, wedstrijdlopers, recreanten, wandelaars en alles wat daar tussen in zit. De gedachte van een buurmancampagne past hier goed bij. Gert krijgt hierbij het eerste startnummer en ook voor zijn buurman is een startnummer gereserveerd. We zien Gert en zijn buurman dan ook graag bij de start!” “Daar had ik niet op gerekend,” erkent De Groot. “Ik heb een hekel aan hardlopen, maar ik ga er zeker over nadenken om mee te doen.”

 

 

“Verder hebben we dit jaar nog meer leuke acties,” aldus Giesolf. “Iedereen die zich voor in schrijft krijgt zijn voornaam op het startnummer. Je wordt dus nu echt aangemoedigd door het publiek die je naam roept. Vergeet ook niet een leuke foto te maken van jezelf samen met je loopmaatjes bij het selfiedoek. Ook maken degenen die zich vooraf hebben ingeschreven kans op een fantastisch sporthorloge van onze nieuwe sponsor Juwelier Wieringa. We mogen van Juwelier Wieringa vier prachtige Garmin sporthorloges verloten. Een extra reden om je te gaan inschrijven dus.”