Start to Run en loop 3 zeemijl tijdens de Zeemijlenloop

29 oktober wordt al weer de 6de editie van de Zeemijlenloop georganiseerd. Lijkt het je wat om mee te doen, maar je weet niet of je dit vol houdt, doe dan alvast mee met de Start To Run groep. In 7 weken leer je, onder professionele begeleiding, 25 minuten aaneen hardlopen. Na deze sessie ben je op tijd in vorm om de 3 zeemijl, bij de Zeemijlenloop, uit te lopen. Hoe dit in zijn werk gaat, zie je hier onder:

Wat is dé manier om te leren hardlopen?

Leren hardlopen kan al in zeven weken. En het maakt niet uit of je nu al fit bent of niet. Of je (iets) te zwaar bent of prima op gewicht. Wat wel uitmaakt is dat je niet alleen van start gaat en de juiste begeleiding krijgt. Yakult Start to Run is dé manier om te leren hardlopen zonder die moeilijke stap alleen te zetten.

Hoe werkt dat dan?
Het Yakult Start to Run programma is voor iedereen. Mannen en vrouwen, jong en oud, totaal ongetraind en beginners. In zeven weken leer jij 25 minuten aaneengesloten hardlopen op je eigen tempo.

Een professionele trainer begeleidt en coacht jou hierbij. Je leert de juiste loophouding- en techniek. En je traint altijd in een groep, wel zo gezellig en veilig toch? Samen werk je naar hetzelfde doel: 25 minuten hardlopen in week 7 tijdens de Start to Finish loop of de Zeemijlenloop.

Proeftraining op 2 september
Twijfel je of je Start to Run leuk vindt? Of ben je wellicht onzeker of je het wel kunt? Wil je overleggen met een trainer of Start to Run wat voor jou is? Loop dan binnen bij de proeftraining op zaterdag 2 september 9.30 uur, clubhuis AV Fivelstreek, Burg.Boeremalaan 3 Delfzijl, en proef alvast de sfeer, maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden voor de proeftraining hoeft niet maar kom in sportkleding want dan kun je meteen ook ervaren hoe zo'n training gaat!

Gratis fitprogramma
Ben jij enthousiast en kun je niet meer wachten? Bereid je dan vast voor met het gratis fitprogramma voor thuis.

Waarom hardlopen?
Omdat hardlopen je helpt gezond en fit te worden én te blijven. En de overtollige kilo’s? Die raak je kwijt. Daarbij: hardlopen doe je waar, wanneer en met wie jij wilt. En stel je eens voor hoe trots en goed jij je voelt na die zeven weken!   

Vanaf 9 September gaan we van start
In Delfzijl bij Loopgroep Fivelstreek. Sportpark Centrum Delfzijl, 9 September, 09.30 uur.

INSCHRIJVEN

Voor nog meer informatie en aanmelding klik hier

Yakult start to run vereniging AV Fivelstreek


Zeemijlenloop Delfzijl

Welkom op de website van de Zeemijlenloop Delfzijl. Een uniek hardloopevenement in Delfzijl op zondag 28 oktober 2018 georganiseerd door Atletiekvereniging Fivelstreek.

Contact

Organisatie

Laatste Tweet

Volg ons