Stichting WALK ON ontvangt cheque van zeemijlenloop

De zeemijlenloop is al een tijdje geweest en de nieuwe start in 2017 is al volop in voorbereiding. Donderdag avond (27-01) kon de stichting WALK ON echter een vette cheque, uit handen van de voorzitter van AV Fivelstreek, ontvangen. Dit bedrag ( €1000,=) werd gedoneerd tijdens de zeemijlenloop van 2016, waarbij de stichting WALK ON als goed doel was uitverkoren. De cheque werd dan ook dankbaar in ontvangst genomen. Met dit geld kan de stichting hun doelen weer wat dichter bij brengen.


.De Zeemijlenloop heeft Stichting Walk On  te Wagenborgen als goed doel omarmd. De stichting heeft als doel om mensen  met een dwarslaesie met behulp van een exoskelet weer te kunnen laten lopen. Om de exoskelet verder te ontwikkelen is er geld nodig. De organisatie van de  Zeemijlenloop roept iedereen op dit  goede doel van harte te ondersteunen. Doneren kan op bankrekeningnummer  NL23iNGB 0007 089 821 t.n.v. Stichting  Walk On.Zeemijlenloop Delfzijl

Welkom op de website van de Zeemijlenloop Delfzijl. Een uniek hardloopevenement in Delfzijl op zondag 28 oktober 2018 georganiseerd door Atletiekvereniging Fivelstreek.

Contact

Organisatie

Laatste Tweet

Volg ons