Sponsoren Zeemijlenloop

Hoofdsponsoren

Zeemijlenloop Delfzijl

Hertel

Hertel is een full-service onderhoudspartner voor industriële opdrachtgevers. Sinds 2015 zijn we onderdeel van Altrad Group. Samen bestaan we uit tienduizenden professionals in meer dan 100 landen.

Lees meer
Zeemijlenloop Delfzijl

Brandsma De Jong

Brandsma De Jong makelaars & taxateurs is ontstaan uit Makelaardij Brandsma en is sinds 1990 in het stadscentrum van Delfzijl gevestigd. De afgelopen zomer is ons kantoor verhuisd naar de Centrumkerk te Delfzijl, van waaruit wij ons met ons team richten op alle onderdelen van de vastgoedmarkt. U kunt bij ons terecht voor aan- of verkoop van uw woning of bedrijfspand, maar ook voor verhuur en taxaties bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard beperkt ons werkgebied zich niet tot de regio Delfzijl. Sinds 2017 kent ons kantoor ook vestigingen in Hoogezand en Uithuizermeeden, waardoor we u van ‘Zoutkamp tot Veendam’ uitstekend kunnen bedienen.

Lees meer
Zeemijlenloop Delfzijl

Wijnne Barends

Wijnne Barends is het oudste scheepvaartkantoor van Delfzijl. Sinds 1876 is het bedrijf, dat in 1855 in Groningen is opgericht, op meerdere locaties gevestigd in de havenstad. Vanuit het moderne hoofdkantoor, dat oogt als de brug van een schip en prominent in de Delfzijlse zeehaven staat, wordt de nog steeds groeiende vloot van meer dan 30 jonge- en energie zuinige schepen aangestuurd. Wijnne Barends beschikt, ten behoeve van de regionale industrie, over meerdere hoogwaardige op- en overslaglocaties in Delfzijl, Farmsum en de Eemshaven. Met eigen multifunctionele containerkranen worden, vanuit de twee Groninger zeehavens, diverse Europese en intercontinentale containerlijndiensten verzorgt. Wijnne Barends is trots onderdeel van de Spliethoff Group, een van de grootste rederijen van Nederland.

Lees meer
Zeemijlenloop Delfzijl

Amasus Shipping Delfzijl B.V.

Amasus Shipping B.V. is een "full service" zeescheepvaartkantoor, gevestigd nabij de zeesluizen in Delfzijl. Amasus houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met de bevrachting en "total ship management" voor een groot aantal rederijen, kapitein/eigenaren en haar eigen schepen. Daarnaast beschikt Amasus over terminalfaciliteiten in de Eemshaven en in de haven van Delfzijl.

Lees meer
Zeemijlenloop Delfzijl

Chemcom Industries

We bedienen onze klanten met een compleet assortiment van harsen, kleefstoffen en harders, en technische dienst, applicatie testen en advies over een scala aan onderwerpen uit het mengen en de toepassing van milieuvraagstukken. Wij werken samen met onze klanten om hun eisen te voldoen - zoals geoptimaliseerde productie-capaciteit, hoge kwaliteit lijm obligaties of emissiearme producten. Wij bieden ook advies over hoge precisie doseren en lijm apparatuur voor de toepassing.

Lees meer
Zeemijlenloop Delfzijl

Eemsbode

Nieuws uit Appingedam, Bierum, Borgsweer, Delfzijl, Eenum, Farmsum, Froombosch, Garrelsweer, Garsthuizen, Godlinze, Hellum, Holwierde, Huizinge, Kolham, Krewerd, Leermens, Loppersum, Losdorp, Meedhuizen, Middelstum, Nieuwolda, Oosternieland, Oosterwijtwerd, Oudeschip, Overschild, Roodeschool, Schildwolde, Siddeburen, Slochteren, Spijk (Gr), Startenhuizen, Stedum, Steendam, ‘t Zandt (Gr), Termunten, Termunterzijl, Tjuchem, Uithuizen, Uithuizermeeden, Wagenborgen, Westeremden, Westerwijtwerd, Wirdum (Gr), Woldendorp, Zeerijp, Zijldijk.

Lees meer
Zeemijlenloop Delfzijl

Gemeente Delfzijl

De gemeente Delfzijl heeft bij de eerste editie van de Zeemijlenloop bij monde van wethouder Wolthof aangegeven dat deze unieke loop in Delfzijl een heel goed initiatief is. Atletiekvereniging Fivelstreek is ook heel erg tevreden over de medewerking van de gemeente Delfzijl. De organisatie van de Zeemijlenloop wordt, waar nodig, optimaal door de gemeente ondersteund.

Lees meer
Zeemijlenloop Delfzijl

Koninklijke Niestern Sander

In het noorden van Nederland, in een open verbinding met de Noordzee, ligt de havenplaats Delfzijl. Een deel van het havengebied wordt gedomineerd door een van de modernste en veelzijdigste scheepswerven van Nederland, Koninklijke Niestern Sander.

Lees meer
Zeemijlenloop Delfzijl

Partycentrum De Bolder

Partycentrum "De Bolder" in het hartje van Delfzijl is al jaren een begrip als het gaat om een geslaagd avondje uit. Voor een huwelijk, bedrijfsfeest of gewoon als u gezellig wilt bowlen of uit eten wilt, bij ons bent u van harte welkom. In ons partycentrum zijn een groot aantal activiteiten gehuisvest.

Lees meer
Zeemijlenloop Delfzijl

Smit Sport Delfzijl

Smit Sport al meer dan 55 jaar een begrip in de regio Delfzijl. Waar service en kwaliteit altijd voorop staat. Willemstraat 38 9934 BC Delfzijl Tel: 0596-633602

Lees meer

Sponsor Kidsrun

Subsponsoren

Communicatiessponsoren


Zeemijlenloop Delfzijl

Welkom op de website van de Zeemijlenloop Delfzijl. Een uniek hardloopevenement in Delfzijl op zondag 28 oktober 2018 georganiseerd door Atletiekvereniging Fivelstreek.

Contact

Organisatie

Laatste Tweet

Volg ons