Partycentrum De Bolder

Partycentrum "De Bolder" in het hartje van Delfzijl is al jaren een begrip als het gaat om een geslaagd avondje uit. Voor een huwelijk, bedrijfsfeest of gewoon als u gezellig wilt bowlen of uit eten wilt, bij ons bent u van harte welkom. In ons partycentrum zijn een groot aantal activiteiten gehuisvest. 

Zo bieden wij u keuze uit diverse mogelijk-heden om aan uw specifieke wensen tegemoet te komen.
Het doel van "De Bolder" is om voor elke groep of bedrijf een passend en geslaagd avondje uit te verzorgen. U kunt gezellig met z`n allen steengrillen, gourmetten, barbecueën of uitgebreid tafelen van een door u zelf samengesteld buffet. 

Daarnaast beschikt "De Bolder" over 4 vol-automatische bowlingbanen met computerscore en 2 kegelbanen. Ook de verschillende zalen zijn zeer geschikt voor congressen, vergaderingen, feesten en partijen. 

Onze zalen kunnen voor iedere gelegenheid gebruikt worden en zijn van alle gemakken voorzien. Tevens verzorgen wij alle audio visuele apparatuur die u nodig heeft.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Zeemijlenloop Delfzijl

Welkom op de website van de Zeemijlenloop Delfzijl. Een uniek hardloopevenement in Delfzijl op zondag 28 oktober 2018 georganiseerd door Atletiekvereniging Fivelstreek.

Contact

Organisatie

Laatste Tweet

Volg ons