FAQ

12.00 uur Start Peuterrun 12.15 uur start Kleuterrun 12.30 uur Start Kidsrun 14.30 uur Start Wedstrijd-, bedrijven- en recreantenloop en wandelen. De startlocatie voor alle onderdelen is de atletiekbaan op het Sportpark Centrum in Delfzijl (Burgemeester Boeremalaan 3). Let op: de startvakken sluiten 5 minuten voor de start!
Er vindt bij afmelding of annulering geen teruggave van het inschrijfgeld plaats. Het startbewijs is niet overdraagbaar. Bedrijventeams kunnen tot en met 20 oktober wijzigingen in het team doorgeven aan het inschrijfbureau.
Ja, dat kan. Hij of zij moet dan een uitdraai van de inschrijving meenemen.
Ja bij de peuterrun lopen de deelnemers onder begeleiding van familie, vrienden of kennissen en onder begeleiding van ervaren atleten. Deelnemers aan de kidsrun lopen onder begeleiding van getrainde atleten van Atletiekvereniging Fivelstreek.
Ja, bij het inschrijfbureau kan je de tas op eigen risico achterlaten. De tas dient wel om 16.30 opgehaald te zijn.
Nee, de wandelaars krijgen net zoals de overige deelnemers een shirt.
Nee, het parcours is daar helaas niet geschikt voor en meedoen met een rolstoel, wandelwagen, kinderwagen of huisdier kan gevaarlijke situaties opleveren.
Je kan aan de Zeemijlenloop meedoen vanaf het moment dat je kan lopen. Voor de allerjongsten is er de peuterrun en daarna stroom je door naar de kleuterrun en vanaf 12 jaar kan je meedoen aan de recreanten-, wedstrijd- of bedrijvenloop.
Je kan je inschrijven vanaf 1 juli via de website inschrijven. De voorinschrijving sluit op 20 oktober. Op de dag zelf kan er ook ingeschreven worden. Deelnemers aan de bedrijvenloop kunnen zich inschrijven tot en met 19 oktober. Wijzigingen in het team kunnen tot en met 20 oktober aan het inschrijfbureau doorgegeven worden.
Je startnummer kun je ophalen op vrijdag 25 oktober van 18.00 tot 20.00 uur bij Smit Sport aan de Willemstraat 38 te Delfzijl. De startnummers die op bovengenoemde datum niet kunnen worden opgehaald liggen -op zondag 27 oktober 2019 – vanaf 10.30 tot 13.45 uur klaar bij het inschrijfbureau. Startnummers worden niet toegestuurd. Het shirt haal je samen met je startnummer op. De startnummers en loopshirts voor de bedrijvenloop liggen per team gereed in Sporthal De Ringen (dit is tevens de locatie van de kleedruimten voor de bedrijvenloop). Startnummers en loopshirts van de bedrijvenloop worden niet per stuk, maar in één keer per team uitgedeeld.
Het startvak is net zoals de start van de andere onderdelen op de atletiekbaan. De wandelaars starten als laatste.
Voor de wedstrijdloop en recreantenloop is er omkleed- en douchegelegenheid bij voetbalvereniging NEC Delfzijl. Deelnemers aan de bedrijvenloop kunnen zich omkleden in de omkleedruimtes van Sporthal de Ringen.
Je kunt parkeren bij Jumbo Jachtlaan, Winkelcentrum De Wending en het gemeentehuis Delfzijl. Alle parkeerplaatsen zijn op loopafstand van de start en finish. Houdt er rekening mee dat op de dag van het evenement voor de Prins Bernhardlaan en de Koningin Julianalaan een parkeerverbod geldt.
De uitslagverwerking is in handen van Sportscom. Het doel is dat de uitslag op de dag dat de Zeemijlenloop is nog bekend gemaakt kunnen worden.
De foto’s komen gedurende de week na de Zeemijlenloop Delfzijl op de website.
De deelnemers aan de wedstrijd-, bedrijven-, recreantenloop en wandeltocht krijgen een functioneel hardloopshirt. Deelnemers aan de peuter en kidsrun krijgen een medaille.