FAQ

 

Wij gaan er tot nu toe vanuit dat de Zeemijlenloop 2022 door kan gaan. Mochten de maatregelen ivm Covid'19 veranderen, waardoor het niet door kan gaan, dan zullen we jullie zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen.
De start voor de 4 Zeemijlenloop en de bedrijvenloop is om 14.00 uur. De start voor de Kidsrun is om 12.00 uur. De startlocatie voor alle onderdelen is de atletiekbaan op het Sportpark Centrum in Delfzijl (Burgemeester Boeremalaan 3).
Mocht je onverhoopt om persoonlijke redenen niet kunnen deelnemen aan de Zeemijlenloop Delfzijl, dan hoef je je niet af te melden. Er vindt bij afmelding of annulering geen teruggave van het inschrijfgeld plaats. Mocht er door wijzigingen in het overheidsbeleid de Zeemijlenloop niet door kunnen gaan dan kunt u er voor kiezen om 70% (€ 8,40) van het inschrijfgeld terug te ontvangen of het inschrijfgeld te doneren aan de Zeemijlenloop.
Je kunt je tas afgeven bij de tassenafgifte op het Molenbergplein. Hier is ook de finish. Je loopt vanaf het Molenbergplein naar de start op de atletiekbaan.
Nee, het parcours is daar helaas niet geschikt voor en meedoen met een rolstoel, wandelwagen, kinderwagen of huisdier kan gevaarlijke situaties opleveren.
Tot en met 16 oktober is de online inschrijving (€12,-). Op 30 oktober is de na-inschrijving(€14,-).
Je kan aan de Zeemijlenloop meedoen vanaf 12 jaar. Voor kinderen onder de 12 wordt de kidsrun georganiseerd.
Je kan je via de website inschrijven. De voorinschrijving sluit op 16 oktober. Deelnemers aan de bedrijvenloop kunnen zich inschrijven tot en met 16 oktober. Op 31 oktober is de na-inschrijving. Dit is bij de locatie van Havenstad events aan het Molenbergplein.
Het startnummer wordt opgestuurd.
Er is geen aparte douche- omkleedgelegenheid.
De deelnemers worden verzocht te parkeren in het centrum van Delfzijl. Hier zal ook gefinisht worden. De start is 800 meter lopen.
De uitslagverwerking is in handen van Sportscom. Heb je vragen over de uitslagen mail dan naar info@sportscom.nl
De Zeemijlenloop 2022 is op 30 oktober 2022. De start voor de prestatieloop en bedrijvenloop is om 14:00 uur op de atletiekbaan in Delfzijl, Burgemeester Boeremalaan 3. De kidsrun start om 12.00 uur op de atletiekbaan.
De foto’s komen gedurende de week na de Zeemijlenloop Delfzijl op de website.
Alle deelnemers krijgen dit jaar een medaille. Daarnaast is er de mogelijkheid een Zeemijlenloop 10e editie t-shirt te bestellen voor €15,-
Er zijn vele verschillende taken. Denk aan het opbouwen, lopers ontvangen, water uitdelen, etc. Via het contactformulier kun je je aanmelden.