FAQ

Dat is nog niet duidelijk. We zijn hierbij afhankelijk van de besluiten van de overheid en de adviezen van het RIVM. Zodra we hier meer duidelijk over kunnen geven zullen we jullie dat laten weten. In september zullen we besluiten of de Zeemijlenloop Delfzijl wel of niet doorgaat.
Nee, dit jaar gaat het Wandelen door de Coronamaatregelen om organisatorische redenen niet door.
De start voor de 4 Zeemijlenloop en de bedrijvenloop is om 13.30 uur. De startlocatie voor alle onderdelen is de atletiekbaan op het Sportpark Centrum in Delfzijl (Burgemeester Boeremalaan 3). Let op: de startvakken sluiten 5 minuten voor de start!
Mocht je onverhoopt om wat voor redenen dan ook niet kunnen deelnemen aan de Zeemijlenloop Delfzijl, dan hoef je je niet af te melden. Er vindt bij afmelding of annulering geen teruggave van het inschrijfgeld plaats. Bedrijventeams kunnen tot en met 11 oktober zelf wijzigingen in het team aanbrengen. Nadien kunnen er geen wijzigingen aangebracht worden.
Nee, dit jaar is het vanwege de Coronamaatregelen om organisatorische redenen niet mogelijk om een Kidsrun te houden.
Nee, door de Coronamaatregelen is het om organisatorische redenen niet mogelijk om dit jaar een Peuterrun te houden.
Ja, dat kan. Hij of zij moet dan een uitdraai van de inschrijving meenemen.
In verband met de Coronamaatregelen is het niet mogelijk om een aparte locatie voor tassen en waardevolle spullen te maken.
Nee, het parcours is daar helaas niet geschikt voor en meedoen met een rolstoel, wandelwagen, kinderwagen of huisdier kan gevaarlijke situaties opleveren.
Tot en met 11 oktober kan je je inschrijven.
Je kan aan de Zeemijlenloop meedoen vanaf 12 jaar.
Je kan je inschrijven vanaf 1 september via de website inschrijven. De voorinschrijving sluit op 11 oktober. Deelnemers aan de bedrijvenloop kunnen zich inschrijven tot en met 11 oktober. Wijzigingen in het team kunnen door de teams tot en met 11 oktober zelf worden aangebracht. Het is niet mogelijk om je op de dag zelf in te schrijven.
Het startnummer wordt opgestuurd.
Er is geen aparte douche- omkleedgelegenheid.
Je kunt parkeren bij Jumbo Jachtlaan en Winkelcentrum De Wending. Aan te raden is om te parkeren bij het centrum. Daarvoor zijn de parkeerplaatsen bij het gemeentehuis Delfzijl en de Hema zeer geschikt. Alle parkeerplaatsen zijn op loopafstand van de start en finish. Houdt er rekening mee dat op de dag van het evenement voor de Prins Bernhardlaan en de Koningin Julianalaan een parkeerverbod geldt.
De uitslagverwerking is in handen van Sportscom. Heb je vragen over de uitslagen mail dan naar ….
De foto’s komen gedurende de week na de Zeemijlenloop Delfzijl op de website.
Alle deelnemers krijgen dit jaar een medaille.