FAQ

 

De start voor de 4 Zeemijlenloop en de bedrijvenloop is om 14.00 uur. De start voor de Kidsrun is om 12.00 uur. De startlocatie voor alle onderdelen is de atletiekbaan op het Sportpark Centrum in Delfzijl (Burgemeester Boeremalaan 3).
Mocht je onverhoopt om persoonlijke redenen niet kunnen deelnemen aan de Zeemijlenloop Delfzijl, dan hoef je je niet af te melden. Er vindt bij afmelding of annulering geen teruggave van het inschrijfgeld plaats. Mocht er door wijzigingen in het overheidsbeleid de Zeemijlenloop niet door kunnen gaan dan kunt u er voor kiezen om 70% (€ 8,40) van het inschrijfgeld terug te ontvangen of het inschrijfgeld te doneren aan de Zeemijlenloop.
Je kunt je tas afgeven bij de tassenafgifte op het Molenbergplein. Hier is ook de finish. Je loopt vanaf het Molenbergplein naar de start op de atletiekbaan.
Nee, het parcours is daar helaas niet geschikt voor en meedoen met een rolstoel, wandelwagen, kinderwagen of huisdier kan gevaarlijke situaties opleveren.
Tot en met 13 oktober is de online inschrijving (€12,-). Op de dat van de wedstrijd is de na-inschrijving(€14,-). Voor de kidsrun kan dit op de atletiekbaan (gratis)
Je kan aan de Zeemijlenloop meedoen vanaf 12 jaar. Voor kinderen onder de 12 wordt de kidsrun georganiseerd.
Je kan je via de website inschrijven. De voorinschrijving sluit op 13 oktober. Deelnemers aan de bedrijvenloop kunnen zich inschrijven tot en met 13 oktober. Op de dat van de wedstrijd is de na-inschrijving. Dit is bij in de Centrum kerk op het Molenbergplein voor de loop. Voor de kidsrun is de na-inschrijving op de atletiek baan.
Het startnummer wordt opgestuurd.
Er is geen aparte douche- omkleedgelegenheid.
De deelnemers worden verzocht te parkeren in het centrum van Delfzijl. Hier zal ook gefinisht worden. De start is 800 meter lopen.
De uitslagverwerking is in handen van Sportscom. Deze wordt zo spoedig mogelijk via de website bekend gemaakt.
De foto’s komen gedurende de week na de Zeemijlenloop Delfzijl op de website.
Alle deelnemers krijgen dit jaar een medaille.
Er zijn vele verschillende taken. Denk aan het opbouwen, lopers ontvangen, water uitdelen, etc. Via het contactformulier kun je je aanmelden.