FAQ

100% garantie kunnen we niet afgeven dat de Zeemijlenloop 2020 doorgaat. Dit heeft uiteraard te maken met de ontwikkelingen rondom corona. Op dit moment staan alle seinen op groen en we hopen natuurlijk dat dit zo blijft.
Nee, dit jaar gaat het Wandelen door de Coronamaatregelen om organisatorische redenen niet door.
De start voor de 4 Zeemijlenloop en de bedrijvenloop is om 13.30 uur. De startlocatie voor alle onderdelen is de atletiekbaan op het Sportpark Centrum in Delfzijl (Burgemeester Boeremalaan 3). Let op: de startvakken sluiten 5 minuten voor de start!
Mocht je onverhoopt om persoonlijke redenen niet kunnen deelnemen aan de Zeemijlenloop Delfzijl, dan hoef je je niet af te melden. Er vindt bij afmelding of annulering geen teruggave van het inschrijfgeld plaats. Mocht er door wijzigingen in het overheidsbeleid de Zeemijlenloop niet door kunnen gaan dan kunt u er voor kiezen om 70% (€ 8,40) van het inschrijfgeld terug te ontvangen of het inschrijfgeld te doneren aan de Zeemijlenloop. Bedrijventeams kunnen tot en met 11 oktober zelf wijzigingen in het team aanbrengen. Nadien kunnen er geen wijzigingen aangebracht worden.
Nee, dit jaar is het vanwege de Coronamaatregelen om organisatorische redenen niet mogelijk om een Kidsrun te houden.
Nee, door de Coronamaatregelen is het om organisatorische redenen niet mogelijk om dit jaar een Peuterrun te houden.
Nee. In verband met de coronamaatregelen is het niet mogelijk om een aparte locatie voor tassen en waardevolle spullen te maken.
Nee, het parcours is daar helaas niet geschikt voor en meedoen met een rolstoel, wandelwagen, kinderwagen of huisdier kan gevaarlijke situaties opleveren.
Tot en met 11 oktober kan je je inschrijven.
Je kan aan de Zeemijlenloop meedoen vanaf 12 jaar.
Je kan je inschrijven vanaf 1 september via de website inschrijven. De voorinschrijving sluit op 11 oktober. Deelnemers aan de bedrijvenloop kunnen zich inschrijven tot en met 11 oktober. Wijzigingen in het team kunnen door de teams tot en met 11 oktober zelf worden aangebracht. Het is niet mogelijk om je op de dag zelf in te schrijven.
Het startnummer wordt opgestuurd.
Er is geen aparte douche- omkleedgelegenheid.
Wanneer je met de auto komt, parkeer dichtbij de finish. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden bij de Hema en het gemeentehuis van Delfzijl.
De uitslagverwerking is in handen van Sportscom. Heb je vragen over de uitslagen mail dan naar info@sportscom.nl
De foto’s komen gedurende de week na de Zeemijlenloop Delfzijl op de website.
Alle deelnemers krijgen dit jaar een medaille.