FAQ

 

Wij gaan er tot nu toe vanuit dat de Zeemijlenloop 2021 door kan gaan. Mochten de maatregelen ivm Covid'19 veranderen, waardoor het niet door kan gaan, dan zullen we jullie zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen.
De start voor de 4 Zeemijlenloop en de bedrijvenloop is om 13.30 uur. De startlocatie voor alle onderdelen is de atletiekbaan op het Sportpark Centrum in Delfzijl (Burgemeester Boeremalaan 3).
Mocht je onverhoopt om persoonlijke redenen niet kunnen deelnemen aan de Zeemijlenloop Delfzijl, dan hoef je je niet af te melden. Er vindt bij afmelding of annulering geen teruggave van het inschrijfgeld plaats. Mocht er door wijzigingen in het overheidsbeleid de Zeemijlenloop niet door kunnen gaan dan kunt u er voor kiezen om 70% (€ 8,40) van het inschrijfgeld terug te ontvangen of het inschrijfgeld te doneren aan de Zeemijlenloop.
Nee. Neem zo min mogelijk mee naar de startlocatie.
Nee, het parcours is daar helaas niet geschikt voor en meedoen met een rolstoel, wandelwagen, kinderwagen of huisdier kan gevaarlijke situaties opleveren.
Tot en met 17 oktober is de online inschrijving (€12,-). Op 31 oktober is de na-inschrijving(€14,-).
Je kan aan de Zeemijlenloop meedoen vanaf 12 jaar.
Je kan je via de website inschrijven. De voorinschrijving sluit op 17 oktober. Deelnemers aan de bedrijvenloop kunnen zich inschrijven tot en met 17 oktober. Op 31 oktober is de na-inschrijving.
Het startnummer wordt opgestuurd.
Er is geen aparte douche- omkleedgelegenheid.
De deelnemers worden verzocht te parkeren in het centrum van Delfzijl. Hier zal ook gefinisht worden. De start is 800 meter lopen.
De uitslagverwerking is in handen van Sportscom. Heb je vragen over de uitslagen mail dan naar info@sportscom.nl
De Zeemijlenloop 2022 is op 30 oktober 2022. De start is om 13.30 uur op de atletiekbaan in Delfzijl, Burgemeester Boeremalaan 3.
De foto’s komen gedurende de week na de Zeemijlenloop Delfzijl op de website.
Alle deelnemers krijgen dit jaar een medaille.
Er zijn vele verschillende taken. Denk aan het opbouwen, lopers ontvangen, water uitdelen, etc. Via het contactformulier kun je je aanmelden.