4 Zeemijlenloop

Doe gezellig mee aan de Zeemijlenloop Delfzijl en ontdek Delfzijl als hardloper! Je bent enthousiast en wilt graag meedoen aan een hardloopevenement? Schrijf je dan in voor de 4 Zeemijlenloop.

 

Plezier voorop

De 4 Zeemijlenloop is het grootste onderdeel van de Zeemijlenloop Delfzijl. Het is een route van 4 zeemijlen, een afstand van 7,408 kilometer. Loop op ongedwongen wijze op de laatste zondag van oktober door de noordelijkste havenstad van Nederland. Het plezier staat voorop en natuurlijk wil je stiekem ook een goede tijd neerzetten. Het wordt een dag die je niet snel zal vergeten.

Eem aans

Dit jaar doen we het eem aans. De afstand is veranderd naar 4 zeemijlen. De route loopt van de atletiekbaan naar het centrum van Delfzijl. Naast deze veranderingen houden wij rekening met de coronamaatregelen. Er is dit jaar alleen voorinschrijving mogelijk. Deze inschrijving loopt tot en met 11 oktober, na-inschrijving is niet mogelijk.
Er kunnen dit jaar maximaal 600 deelnemers starten aan de 4 Zeemijlenloop. De 4 Zeemijlenloop is dit jaar een prestatieloop, er worden geen prijzen uitgereikt, wel is er voor iedereen een medaille. 

Het is belangrijk dat iedereen goed op de hoogte is van de maatregelen welke er gelden. Deze zijn te vinden onder het kopje coronamaatregelen op deze site.

 

 

Schrijf je in en krijg:

  • Een geweldige sportieve en gezellige dag
  • Tijdregistratie
  • Een medaille voor elke deelnemer aan de Zeemijlenloop
  • Muziek langs het parcours
  • Gratis drinken langs het parcours en bij de finish

Klik op de onderstaande button om je in te schrijven

Mocht door wijzigingen in het overheidsbeleid de Zeemijlenloop onverhoopt niet door kunnen gaan dan kunt u er voor kiezen om 70% (€8,40) van het inschrijfgeld terug te ontvangen of het inschrijfgeld te doneren aan de Zeemijlenloop.

De inschrijving is uitsluitend online tot en met 11 oktober. Na inschrijving is niet mogelijk

INSCHRIJVEN