Disclaimer

Copyright

Niets van deze website mag worden overgenomen in enige vorm van gedrukte of elektronische media, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Zeemijlenloop Delfzijl. Het kopiëren of hergebruiken van het beeldmerk van Zeemijlenloop Delfzijl en ander (beeld)materiaal is ten strengste verboden. Wilt u toestemming tot het gebruik van teksten of ander materiaal van deze site, richt uw verzoek dan aan:


Aansprakelijkheid

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is.Zeemijlenloop Delfzijl is daarom niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze internetsite. Aan de gegevens op deze site kunnen op geen manier rechten worden ontleend.

 12          12
           

Zeemijlenloop Delfzijl

Welkom op de website van de Zeemijlenloop Delfzijl. Een uniek hardloopevenement in Delfzijl op zondag 28 oktober 2018 georganiseerd door Atletiekvereniging Fivelstreek.

Contact

Organisatie

Laatste Tweet

Volg ons